Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко пари мога да взема за стоповете на Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко пари мога да взема за стоповете на Алфа 156

Интересува ме какви пари мога да взема за стоповете като втора употреба, дали надхвърлят 100лв ?

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
    Интересува ме какви пари мога да взема за стоповете като втора употреба, дали надхвърлят 100лв ?
    20 лв на елемент - 4 са общо.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

300лв са нови комплект вътр и външ, Ферариста продава като на приятели - готин тип е
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        300лв са нови комплект вътр и външ, Ферариста продава като на приятели - готин тип е
        Аз искам да махна моите, ама ми се щеше поне 150лв да хвана че да си покрия кристалните, ама май няма да стане

Comment

ех ти пък баси далаверата дето си замислил
          то и аз искам да си продам фаровете за 1800(ако не се лъжа),че да си купя ония с лупите дето са ама , уви ,май няма кой да даде толкоз
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

То в ибея има вече доста евтини лупи за 156, ма нещо мноо накичени ми се виждат.
            2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
              то и аз искам да си продам фаровете за 1800(ако не се лъжа),че да си купя ония с лупите дето са ама , уви ,май няма кой да даде толкоз
              Еми кристалните са 165лв комплект пише, сега дали са под комплект става дума за 2ка на страна или абсолютно всичките елементи отзад е друг въпрос, но силно се съмнявам всичко да е 165лв. какъвто и да е ментак

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
                Еми кристалните са 165лв комплект пише, сега дали са под комплект става дума за 2ка на страна или абсолютно всичките елементи отзад е друг въпрос, но силно се съмнявам всичко да е 165лв. какъвто и да е ментак
                Всички стопове са включени.....взех си преди 3-4 месеца, макар и на по ниска цена щото напипах някакъв аукцион, и дори с подкупа за митничаря(щото бяха от САЩ) ми седнаха доволно......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

700 лева комплекта... тук в един сервиз.
                  Ама тия с диодната чупка стил Ауди.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Сега не мога да намеря сайта, иначе бяха така добри поне според мен и на цена 165лв. комплект

Comment

Тея са уникални фарове виждал съм на алфа как и стоят майката си ебало ...
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin
                      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

то и аз искам да си продам фаровете за 1800
                        ако успееш кажи каде да продам и мойте, че звучи далаверка

Comment

Ето ги тия. Лично мен не ме кефят. http://cgi.ebay.de/Alfa-Romeo-156-Scheinwerfer-Devil-Eyes-mit-LED-Leiste
                          2014: Deutschland über alles

Comment

Харабийски са, ама вече съм на етап на който предпочитам да вкарам 500 кинта под капака, отколкото за визия....

Comment

Не за визия - за виждане ... с оригиналните фарове и с ксенон и без ксенон заслепяваш ако искаш да ти свети добре или си кьорав ако мислиш за другите.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                              X